menu

description Сервіс Діловод або Dilovod - український онлайн сервіс для ведення бухгалтерського та оперативного обліку.

Сервіс розрахован на малий та середній бізнес.
Загальний огляд сервісу на нашому сайті за посиланням

description Хорошоп - створи свій інтернет-магазин швидко і легко

Хорошоп - українська платформа швидкого та зрозумілого запуску інтернет-магазинів.
Щоб отримати нашу консультацію у подальшій роботі з платформою, зареєструйтесь за посиланням .

Наш власний досвід переходу з Бітрікс на Хорошоп

description Хорошоп - якісна заміна Бітрикс24

1С:Підприємство мобільний додаток ᐈ 1С:Підприємство на Android ⋆ IT-компанія Розумний кубик Що таке мобільна платформа 1С:Підприємство? Короткий опис 1С:Підприємство для Android на сайті ➥ kubik.com.ua BAS, ERP, автоматизація, УПП, 1С, enterprise, підприємство, управління, виробничим, підприємством, інвентаризація, інвентаризація майна, інвентаризація ОС, додаток для інвентаризації, мобільний склад, мобільний додаток, облік на складі, мобільний додаток для складу

Мобільні рішення на базі платформи 1С:Підприємство

Дата: Травень 2020

Сьогодні все більш актуальними стають сервіси, які дозволяють організувати віддалену роботу співробітників без втрати якості взаємодії. Для облікових систем актуальними є хмарні послуги такі, як Оренда ПЗ через Інтернет.

Але чим далі, тим актуальнішими та зручнішими стають мобільні рішення, які дозволяють організувати оперативні процеси без прив'язки до комп'ютера чи ноутбука, а також без прив'язки до доступу до великої облікової системи.
Використання мобільних програм розширює можливості класичних облікових систем. Вони призначені для вирішення певних вузькоспеціалізованих завдань, що використовуються як автономне робоче місце співробітника.

Мобільна платформа 1С:Підприємство дозволяє розробляти програми, що функціонують на мобільних пристроях під керуванням операційної системи Android. Тобто, мають інтерфейс, розроблений з урахуванням можливостей мобільних пристроїв.
Програми можуть працювати в онлайн-режимі, а онлайн-режим потрібен тільки для синхронізації даних із загальною інформаційною базою.
Інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс та лише необхідний набір інструментів забезпечують простоту використання.

Нижче наведено приклади розробок мобільних додатків спеціалістами компанії "Розумний кубик".

Мобільний додаток “Інвентаризація майна”

Мобільний додаток використовується як робоче місце працівника, який проводить інвентаризацію. Дані щодо інвентаризації виходять з облікової системи 1С:Підприємство. Мобільний додаток може бути встановлений на мобільний телефон або термінал збору даних (далі - ТСД) з ОС Android.
Головним плюсом є те, що проведення інвентаризації проводиться на льоту, не потрібно жодних відомостей та паперових звірок. Сканування штрих-кодів може виконуватися за допомогою лазерного сканера ТСД або камерою мобільного пристрою.

Основні функції програми:

  1. Завантаження підготовлених інвентаризаційних описів із 1С:Підприємства в мобільний додаток.
  2. Проведення інвентаризації (сканування) – виявлення відхилень, у тому числі фіксація знайдених надлишків. Результати автоматично фіксуються у відомостях у процесі сканування.
  3. Вивантаження відомостей з мобільного додатка назад до 1С:Підприємство.

Мобільний додаток "Мобільний склад"

Мобільний додаток використовується як робоче місце комірника. Комірник, маючи список деталей на вимогу-накладну, обходить комірки складу і виконує складання для подальшої їх передачі у виробництво. Для зручності роботи список необхідних деталей упорядкований по осередках.

Основні функції програми:

  1. Завантаження вимог-накладних, підготовлених в обліковій системі 1С:Підприємства. Для кожної деталі вказано комірку, в якій вона зберігається на складі.
  2. Сканування деталей - відзначається деталь, яка була покладена в візок та його серія.
  3. Вивантаження даних назад у програму.

Додаткові можливості:

  • Інвентаризація складу.
  • Вибіркова перевірка залишків по складському осередку. Мета перевірки полягає в тому, що комірник може на місці зробити запит залишків в основній обліковій програмі по осередку та оперативно звірити фактичну наявність запасів.

Мобільне робоче місце для складу підвищує оперативність обробки забірної відомості та прискорює процес передачі деталей у виробництво, що у свою чергу впливає на якість, швидкість та точність обліку, робить складські процеси чіткими та послідовними.

Якщо у Вас є питання, з нами просто ЗВ'ЯЗАТИСЯ

description Цикл статей з оглядом українського онлайн-сервісу для ведення управлінського, бухгалтерського обліку та складання звітності Dilovod

description Огляд сервісу
description Огляд складського обліку
description Огляд обліку торгівельного підприємства
description Огляд обліку виробничих витрат і випуску готової продукції (робіт, послуг)
description Заробітна плата та кадри

Наш власний досвід переходу з BAS на Діловод

Всі авторські статті >>